Η μελέτη της κατασκευής του ανελκυστήρα (ασανσέρ) για την ALCO LIFT είναι απαραίτητη  για την διασφάλιση της αξιόπιστης και ασφαλούς διακίνησης των επιβατών. Αυτή συνίσταται στη κυκλοφοριακή μελέτη η οποία είναι απαραίτητη και πραγματώνεται σε συνάρτηση με τον αριθμό ορόφων του κτιρίου και το διακινούμενο πληθυσμό, καθώς και την χρήση του. (κατοικίες, γραφεία, νοσοκομεία κ.λπ) H ALCO LIFT αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό των φρεατίων (σιδηροκατασκεύη, κτιστά κλπ) και των μηχανοστασίων των ανελκυστήρων σε παντός τύπου κτίρια.

Παρακολουθώντας συνεχώς σεμινάρια και χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της πληροφορικής στην ALCO LIFT γνωρίζουμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο των ανελκυστήρων, με αποτέλεσμα να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και τον σχεδιασμό για την εγκατάσταση και τη λειτουργία κάθε τύπου ανελκυστήρα.

Αναλαμβάνουμε ακόμη τη μελέτη κατασκευής ασανσέρ (οπως σιδηροκατασκεύη) και σε κτίρια για τα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος για ασανσέρ καθώς και την συντηρησή τους.

Φωτορεαλιστικός σχεδιασμός εξωτερικού ασανσέρ Alco LiftΦωτορεαλιστικός σχεδιασμός ψαλιδωτής πλατφόρμας αυτοκινήτων απο την Alco Lift

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

Θέλω προσφορά για: