Μιλάτε σας ακούμε

Θεόδωρος Α.
Μαρίνος Λ.
Δήμητρα Κ.
Ιωάννης Ρ.
Σοφία Μ.
Παναγιώτης Κ.
Ερμιόνη Π.
Στο νησί που μένουμε και έχουμε την επιχείρησή μας (ξενοδοχείο και εστιατόριο ) δεν υπάρχουν πολλές εταιρίες που να τοποθετούν ασανσέρ τροφίμων. Όπως είναι γνωστό όταν υπάρχει μονοπώλιο οι τιμές είναι πολύ υψηλές και οι επιλογές πολύ λίγες. Γι’ αυτό όταν αποφασίσαμε να βάλουμε ένα ασανσέρ τροφίμων στο εστιατόριο μας για να ανεβάζουμε τα φαγητά από την κουζίνα στη σάλα ζητήσαμε προσφορές και από εταιρίες της Αθήνας. Η τιμή της ΑlcoLift ήταν απόλυτα λογική και ταυτισμένη με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής γι’ αυτό και την επιλέξαμε. Επαγγελματίες από την πρώτη στιγμή της επίσκεψης του τεχνικού στο χώρο μας μέχρι και την ημέρα που μας παρέδωσαν το αναβατόριο.
Είμαι ιδιοκτήτης εργοστασίου παραγωγής αλουμινίου και πλαστικών εκτός του νομού Αττικής. Για την διευκόλυνση της παραγωγής ήθελα να τοποθετήσω ένα αναβατόριο που θα ανέβαζε τα προϊόντα από το υπόγειο στον 1ο και τον 2ο όροφο του εργοστασίου.. Απευθύνθηκα σε αρκετές εταιρίες αλλά καμία δεν μπορούσε να μου δώσει την κατάλληλη λύση. Μέχρι που ήρθε ο μηχανολόγος της AlcoLift και μου πρότεινε το κατάλληλο μηχάνημα που θα κατασκεύαζε το προσωπικό της εταιρίας αποκλειστικά για τη δική μου περίπτωση. Το τοποθέτησαν το 2005 και από τότε δεν είχαμε ούτε μια βλάβη. Σας ευχαριστώ θερμά διότι συμμετείχατε ενεργά στην ανάπτυξη της εταιρίας μου τα επόμενα χρόνια.
Tο σπίτι μας είναι παλιό και δεν είχαμε ασανσέρ. Ψάξαμε στο ίντερνετ και πήραμε πολλές προσφορές για εξωτερικό ασανσέρ από διάφορες εταιρίες γιατί η μητέρα μου έχει κινητικά προβλήματα τελευταία και δυσκολευόταν πολύ να ανέβει στο διαμέρισμά της στον 2ο . Τελικά καταλήξαμε στην AlcoLift γιατί η προσφορά που μας έδωσαν ήταν η πιο κατανοητή αλλά και αναλυτική από όλες. Στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από τις προσδοκίες μας . Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία. Συνεχίστε έτσι παιδιά!
Μένω πολύ κοντά στο κατάστημα του Βύρωνα και ήθελα να τοποθετήσω ανελκυστήρα στην πολυκατοικία που μένει η οικογένεια μου. Είχαμε φρεάτιο αλλά τόσα χρόνια δεν το είχαμε βάλει μπροστά. Πέρασα από το γραφείο τους και επί τόπου ήρθε ο τεχνικός να δει το χώρο. Μας ετοίμασαν την προσφορά και μας την έστειλαν την αμέσως επόμενη μέρα. Ήταν πολύ χαμογελαστοί και ευγενικοί όλοι τους και όπως αποδείχτηκε από τον ανελκυστήρα που μας τοποθέτησαν απόλυτα επαγγελματίες. Η εσωτερική πόρτα είχε ένα σημάδι από το εργοστάσιο και μόλις το εντόπισαν (πριν τους πούμε οτιδήποτε, ένα σημαδάκι ήταν εξάλλου) μετά από 2 μέρες αντικατέστησαν ολόκληρη την πόρτα με καινούρια χωρίς καμία χρέωση και μας ζήτησαν και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
Κάθε φορά που έρχονται οι τεχνικοί για συντήρηση ή βλάβη είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Και ευγενέστατοι όλοι τους!
Είχαμε άλλη εταιρία που μας συντηρούσε το ασανσέρ αλλά είχε συνέχεια προβλήματα. Όλο κάποια βλάβη είχε κι όλο μας χρέωναν υπέρογκα ποσά. Ένας γνωστός μου, μας πρότεινε την Alco Lift, και από την μέρα που το ανέλαβαν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας οι βλάβες. Και με πολύ προσιτές τιμές.
Σταμάτησε το ασανσέρ πέρσι τον Δεκαπενταύγουστο την ώρα που φεύγαμε για διακοπές. Πήρα τηλέφωνο και ήρθαν τα παιδιά αμέσως και το επισκεύασαν. Είμαστε σίγουροι πλέον (και δοκιμασμένα) ότι όποτε και να τους χρειαστούμε θα είναι εδώ για μας.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

Θέλω προσφορά για: