Μηχανικά Ασανσέρ

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες αποτελούν ιδανική λύση για μεσαία και πολυόροφα κτίρια όπου η ταχύτητα και η αποτελεσματική ροή της κυκλοφορίας είναι τα κύρια ζητήματα.

Η ALCO LIFT εξειδικεύεται στα ολοκληρωμένα συστήματα μηχανικών ανελκυστήρων για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές λύσεις οι οποίες διαθέτουν προηγμένο σχεδιασμό και προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία.

Εξελιγμένη ποιότητα και εφαρμογές

Τα μηχανικά συστήματα ανελκυστήρων συνιστώνται σε ψηλά κτίρια όπου οι απαιτήσεις για μεγάλες ταχύτητες και έντονη επιβατική κίνηση είναι δεδομένες.

Η ALCO LIFT συνδυάζει κορυφαία ποιότητα υλικών από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και πρωτοποριακή τεχνογνωσία ώστε να εξασφαλίζει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις μηχανικών ανελκυστήρων ανταποκρίνονται στην ισχύουσα νομοθεσία και στα διεθνή πρότυπα.

Ο μηχανικός ανελκυστήρας αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα, ένα μειωτή στροφών και μία τροχαλία προσαρμοσμένα κατάλληλα μεταξύ τους πάνω σε μία βάση.

Από την τροχαλία διέρχεται ένα σύστημα συρματόσχοινων, στη μία άκρη του οποίου βρίσκεται ο θάλαμος και στο άλλο τα αντίβαρα ταχυτήτων.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες μηχανικών ανελκυστήρων, ο μονόστροφος με μία ταχύτητα κίνησης και ο διπλόστροφος με δύο ταχύτητες κίνησης.

Τα μηχανικά συστήματα ανελκυστήρων συνιστώνται σε ψηλά κτίρια όπου οι απαιτήσεις για μεγάλες ταχύτητες και έντονη επιβατική κίνηση (εκατοντάδες ζεύξεις / ημέρα) είναι δεδομένες.

Στους μηχανικούς ανελκυστήρες υπάρχει επίσης αυτόματος απεγκλωβισμός.

Για τέλεια λειτουργικά αποτελέσματα συνίσταται η χρήση inverter (ηλεκτρονικός ελεγκτής ταχύτητας-λειτουργία VVVF) αντί για μηχανές δύο ταχυτήτων.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

Θέλω προσφορά για: