Είναι ο τύπος του ανελκυστήρα, όπου μία τουλάχιστον πλευρά του θαλάμου είναι καλυμμένη με διαφανή υαλοπίνακα. Συνήθως συνδυάζεται και με πόρτες, που έχουν μεγάλο διαφανές άνοιγμα.

Εγκαθίσταται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους (εμπορικά κέντρα ή μεγάλα καταστήματα), σε χώρους αναψυχής, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο είδους κτιρίου, εφόσον κρίνεται απαραίτητο από πλευράς αισθητικής του χώρου.

Αν το φρέαρ του ανελκυστήρα βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο του κτιρίου και δεν είναι προστατευμένο από καιρικές συνθήκες, τότε πρέπει να καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου με υαλοπίνακες για πλήρη προστασία του ανελκυστήρα. Αν βρίσκεται σε εσωτερικό (προστατευμένο) χώρο, τότε δεν χρειάζεται πλήρης κάλυψη του φρέατος, αλλά πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα, έναντι προστασίας των διερχομένων πλησίον του φρέατος, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κεφάλαιο περί «φρέατος ανελκυστήρα».

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη διαμόρφωση ενός πανοραμικού ανελκυστήρα, που ποικίλουν τόσο στο μέγεθός τους, όσο και στον τρόπο διάταξης των εξαρτημάτων τους. Παρακάτω δίνονται κάποιες πρότυπες περιπτώσεις όπου αναφέρεται παράλληλα και η συνήθης χρήση τους. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε το τμήμα Πωλήσεων της εταιρείας μας.

Σημείωση: Για λόγους που αφορούν το αίσθημα ασφαλείας των επιβαινόντων, συνίσταται η ταχύτητα πανοραμικού ανελκυστήρα να μην υπερβαίνει το 0,60m/sec.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

Θέλω προσφορά για: