Ανελκυστήρες Φορτίων - Ειδικές Κατασκευές

Έχουν ανθεκτική σχεδίαση και στιβαρή κατασκευή για προστασία από φθορές και αντοχή σε ειδικές συνθήκες λειτουργίας.

Ανάλογα την χρήση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Υδραυλικό ή Μηχανικό Ανελκυστήρα ή σε πλατφόρμα μικρών φορτίων (compact)

Οι Υδραυλικοί Ανελκυστήρες φορτίων είναι ιδανικοί για τοποθέτηση σε παλαιού τύπου φρεάτια καθώς το υδραυλικό σύστημα έχει το δυνατότητα να τοποθετηθεί σε απόσταση από αυτά καταλαμβάνοντας μικρό χώρο ενώ κατά κύριο λόγο τοποθετούνται σε κτήρια με μικρή κίνηση.

Οι Μηχανικοί Ανελκυστήρες φορτίων προτιμώνται σε κτήρια άνω των τεσσάρων ορόφων με μεγαλύτερη κίνηση καθώς είναι ταχύτεροι από τους Υδραυλικούς.

Και για τους Υδραυλικούς και για τους Μηχανικούς Ανελκυστήρες υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης 2 κομβιοδόχων σε περιπτώσεις μεγάλου θαλάμου με αντικριστές εισόδους και κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση στην είσοδο του θαλάμου ενισχυμένου οδηγού (sil) για την πόρτα σε περίπτωση που εισέρχεται σε αυτόν κλάρκ ή άλλο περονοφόρο όχημα.

Οι πλατφόρμες μικρών φορτίων (compact) τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες, εστιατόρια κτλ και είναι υψηλής αντοχής. Μπορούν επίσης να διαμορφωθούν ανάλογα με τον πελάτη ώστε να ανταποκρίνονται απολύτως στις ανάγκες της επιχείρησης .

Η ALCO LIFT εξασφαλίζει την άρτια κατασκευή και την λειτουργική μελέτη σε χώρους όπου απαιτείται, να συνδυάσει την ασφάλεια με την ταχεία εξυπηρέτηση για την φόρτωση και εκφόρτωση του ανελκυστήρα.

Καλέστε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας για να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να μοιραστούμε μαζί σας την τεχνογνωσία μας και να σας δώσουμε την οικονομική και τεχνική μας προσφορά χωρίς καμία απολύτως χρέωση.

Ανελκυστήρες μεταφοράς εμπορευμάτων από 1 τόνο και άνω για εργοστάσια και αποθήκες. Χρησιμοποιώντας υψηλών προδιαγραφών υλικά σε κατασκευές ανελκυστήρων μεγάλων φορτίων η ALCO LIFT εξασφαλίζει την άρτια κατασκευή και την λειτουργική μελέτη σε χώρους όπου απαιτείται, να συνδυάσει την ασφάλεια με την ταχεία εξυπηρέτηση για την φόρτωση και εκφόρτωση του ανελκυστήρα.

Χαρακτηριστικά:

  • Φόρτωση- Εκφόρτωση μέσω κλαρκ
  • Αποστόλη – Κλήση του ανελκυστήρα μέσω εξωτερικής κομβιοδόχου
  • Άριστη ποιότητα κατασκευής
  • Ασφάλεια
  • Εργονομία
  • Εναρμόνιση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς
  • Υψηλή χρηστικότητα
  • Μεγάλη χωρητικότητα

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

Θέλω προσφορά για: